20.9.10

Quantum Fiziği, Bikini Kitabı, Çirkinlik abidesi, Külkedisi


KISA ANİMASYON ZEROING

Andrey Nepomnyaschev'den şairsel bir E=MC2 gösterisi. Supernova ve zaman/mekan yırtılmasını limitli renkler, keskin ve minimal çizgilerle anlatıyor.




EVİM GÜZEL EVİM ROSANNA INC Çaydanlık

Sonbahar akşamlarında televizyon karşısında, kucağımda laptop ve elimin altında dergiler, yeni dünyanın gerekliliği olan çoklu-görev ve hızlı fokus değişkenliği içerisinde otururken, ihtiyacım olan birşey. Göz zevkimi okşayan, dizayn bir çaydanlıktan sıcacık bitki çayımı içmek.

Rosanna Inc Çaydanlık























SEHPA ÜSTÜ ASSOULINE KİTAPLARI

Adından da anlaşılacağı üzere, sehpa üstünde, elimin altında bulundurmak isteyeceğim, entellektüel içeriğinden çok kapağının havalı olmasından dolayı alacağım kitaplar.






ÇİRKİNLİK ABİDESİ
UGG

Allah'ın hangi kulu nerden bunu moda haline getirmişse, bayanların ayaklarından yaz kış çıkarmadıkları, yazın terletip kışın sıcak bile tutmayan, azıcık su gelse içi sırılsıklam olacak şu dünyanın en saçma icatı ugg botlar (ugly bot diye çağırılmalı aslında) takıntılı yanımın negatif düğmelerine cız cız basıp duruyorlar. Bir de bunların değişik dizaynlarını yapmışlar. Herkesin kendi zevki ama bunları da giyenin alnından öpmek lazım, bana göre.


















HAFTANIN TAKINTISI 

Bu haftanın seçme takıntısı Külkedisi

Külkedisinde madem balkabağına dönüşüyorlar hepsi birden saat 12 olunca kayboluyorlar, kızın üstü başı döküntü oluyor yeniden, nasıl oluyor da ayakkabının teki yokolmuyor? Madem ayakkabı yokolmayacak da niye kızın elbisesi falan yokoluyor?
Sonra bunun üvey kızkardeşleri ayakları sığsın diye biri başparmağını biri topuğunu kesiyor, ayakkabı girsin diye. Sonra o kan revan içindeki ayakkabıyı mı giyiyor külkedisi? Arada iki dakika suya mı tutuyorlar? Bu detaylardan niye bahsetmiyorlar? Bunlara takılıyorum.

TAKINTILIYIM.COM

No comments:

Post a Comment